Skim Umrah 2012H/1433M telah dibuka untuk jualan.

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Skim umrah bersama Batuta Travel & Tours Sdn. Bhd. telah dibuka untuk tempahan. Sila klik di sini (…)  melihat sebut harga bagi skim umrah ramadhan dan klik di sini (…) untuk melihat sebut harga bagi skim umrah bulan april, mei dan jun. Kami berusaha sedaya upaya kami supaya niat setiap pelanggan untuk mengunjungi Tanah Suci tercapai. Semoga Batuta menjadi Pengelola Jemaah Umrah pilihan anda semua. Hubungi kami di talian,email atau datang ke pejabat Batuta yang berhampiran dengan anda untuk pendaftaran.

Wassalamualaikum Warahmatullahiwabarakatuh.

4 thoughts on “Skim Umrah 2012H/1433M telah dibuka untuk jualan.”

 1. Assalamualaikum, saya nak bertanya samada ada pakej umrah selepas hari raya puasa? Saya ada dengar visa masih dikeluarkan tapi tempat terhad. Kalau ada, sila email saya sebab nak tempah

  Terimakasih

  1. Waalaikumussalam.
   Pakej Umrah selepas raya puasa telah dibuka untuk tempahan.Tarikh dan harga pakej boleh dirujuk pada bahagian |perkhidmatan| – |pakej umrah ramdhan 2012| di laman web kami ini.Untuk maklumat lanjut, sila hubungi pejabat batuta.
   Terima Kasih kerana menghubungi kami.

 2. assalamualaikum…
  Saya dan suami bercadang untuk mengerjakan umrah pada bulan disember. Jika dah ada maklumat boleh tak pihak tua emailkan kepada saya.

  1. Waalaikumussalam Puan. Kami akan menghubungi puan melalui email. Terima Kasih kerana menghubungi pihak Batuta Travel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top