Pakej Umrah Cuti Sekolah

Kumpulan 42 orang jemaah akan berangkat ke Tanah Suci untuk mengerjakan ibadat umrah pada hari ini , 18 Julai 2009 sempena dengan cuti sekolah ini. Kumpulan ini diketuai oleh Pengarah Urusan Batuta Travel, Hj Ab. Ghani Hj . Mahmood dan akan berangkat meninggalkan KLIA pada pukul 3.00 p.m. Kumpulan jemaah ini akan berada di Tanah Suci selama 14 hari dan 12 malam. Mereka dijangka akan kembali ke tanah air pada 30 Julai 2009. 

Semoga perjalan mereka selamat dan ibadat yang dikerjakan oleh mereka diterima oleh Allah s.w.t.

 

Wassalam.

Editor

6 thoughts on “Pakej Umrah Cuti Sekolah”

 1. Tahniah diucapkan kerana berjaya menyiapkan website utk Batuta Travel. Tahniah sekali diucapkan kepada ” editor in charge ” – keep a good work.

  Jangan lupa utk double check apa-apa yg ditulis ( info @ ejaan ) untuk memastikan tiada yang silap.

 2. Terima kasih Ibu. Kami di unit Teknologi Maklumat akan memastikan setiap post yang disiarkan diperiksa dengan teliti supaya tiada kesilapan. Terima kasih kerana melayari website kami.

 3. hjh normah mohd aznan

  Assalamualaikum tuan hj,

  Mohon jasa baik pengurusan sykt tuan
  emailkan jadual umrah cuti sekolah
  bulan jun 2010 dss.

  Semoga email saya ini mendapat maklum
  balas dss.

  terima kasih.

  yang benar,
  hjh nmh

 4. hj hamdan mohd

  Asalamalaikum,
  Saya jemaah tuan hj semasa aruah wakil tuan diipoh dulu. saya selalu memberikan jemaah kepada aruah dulu dan selalu hadir semasa tuan hj memberi taklimat di stesyen hotel ipoh. harap tuan hj ingat.
  Saya bercadang nak buat umrah awal ramadan mulai 1 ramadhan tahun ini jika tn.hj ada jadualnya harap emaikan kepada saya. insyaalah ada beberapa kawan nak ikut serta.

  Salam hormat dari saya
  Hamdan mohd dan isteri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top